Wachten op je baby... Wat moet ik nog allemaal regelen?

October 16, 2018

Proficiat met je zwangerschap, maar wat nu? 

 

Er valt heel wat te regelen: Afspraken maken met je vroedvrouw, gynaecoloog en/of huisarts, het aanvragen van het "Startbedrag" (tot 31 december 2018, het kraamgeld), de babyuitzet uitkiezen, kinderopvang regelen, geboortekaartjes en suikerboontjes kiezen, en en en ... We zien vaak de bomen niet meer door het bos!

 

Alvorens je je kleine spruit kan verwelkomen dien je tijdens je zwangerschap nog heel wat in orde te maken.  Daarom maakte Orchids & Butterflies de handige checklist "Mijn zwangerschap" voor jou. Zo ben je zeker dat je niets zal vergeten en weet je precies wat je iedere maand te doen staat.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 20, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square