EHBO en Levensreddend handelen bij baby's en jonge kinderen

November 24, 2017

Een ongeval komt nooit als geroepen, we worden op voorhand niet gewaarschuwd en het is zo gebeurd. Denk maar aan die lekkere besjes die aan het struikje in de tuin hangen, of aan die mooie kleurige schaar in de keukenlade, of aan die wastabletten die te verkrijgen zijn in leuke kleurtjes en eruit zien als lekkere snoepjes, of... 

 

De eerste minuten na het ongeval zijn cruciaal. Daarom is het aangeraden voor alle ouders, grootouders en iedereen de al dan niet beroepsmatig met kinderen in contact komen om een EHBO cursus te volgen om gepast te leren reageren. Vandaag geven we alvast voor BLACK FRIDAY 1 tip weg voor EHBO bij baby's en jonge kinderen die alvast kunnen helpen in nood:

 

Bij vergiftiging
 

Heeft je kindje iets giftig gedronken of ingeslikt? Steek dan zeker niet je vinger in de mond om het te laten braken en laat het ook zeker geen melk of water drinken. Hoe het dan wel moet? Dit verschilt van product tot product. Bel dus zo snel mogelijk het antigifcentrum op het nummer  

070 245 245 of de hulpdiensten op het nummer 112 en volg hun aanwijzingen.

 

Wil je zelf de homeparty EHBO en Levensreddend handelen bij baby's en kinderen organiseren of wil je op de wachtlijst komen te staan van een workshop die binnenkort wordt georganiseerd door Orchids & Butterflies zelf? Neem dan gerust contact op (0498 577 490 of huysmanssan@gmail.com). De voorwaarden zijn terug te vinden op de website.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

June 20, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square