• Door: Sandra Huysmans

Wachten op je baby... Wat moet ik nog allemaal regelen?


Proficiat met je zwangerschap, maar wat nu?

Er valt heel wat te regelen: Afspraken maken met je vroedvrouw, gynaecoloog en/of huisarts, het aanvragen van het "Startbedrag" (tot 31 december 2018, het kraamgeld), de babyuitzet uitkiezen, kinderopvang regelen, geboortekaartjes en suikerboontjes kiezen, en en en ... We zien vaak de bomen niet meer door het bos!

Alvorens je je kleine spruit kan verwelkomen dien je tijdens je zwangerschap nog heel wat in orde te maken. Daarom maakte Orchids & Butterflies de handige checklist "Mijn zwangerschap" voor jou. Zo ben je zeker dat je niets zal vergeten en weet je precies wat je iedere maand te doen staat.


0 keer bekeken

© 2018 by Orchids & Butterflies

U kan ons volgen op

Contacteer ons voor meer informatie

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon